Στοιχηματικός προσομοιωτής

Το εργαλείο που σας προτείνω σήμερα, μας βοηθάει να προσομοιώνουμε την στοιχηματική μας πορεία, έχοντας τη δυνατότητα να πειραματιστούμε  χωρίς να ρισκάρουμε πραγματικά λεφτά.. Βοηθάει στο να βλέπουμε ουσιαστικά στο μέλλον χωρίς ρίσκο, έχοντας τη δυνατότητα να προλάβουμε κάποια λάθη ή αμέλειες που θα κάναμε στην διάρκεια μιας στοιχηματικής περιόδου.. Πηγαίνετε εδώ, όπου θα δείτε αυτό: bet-simulator.jpg

Στο Odds γράφετε τον μέσο όρο αποδόσεων που παίζετε.

 

Στο Probability γράφετε τις πιθανότητες που δίνετε στα σημεία που παίζετε, ή για να το πω διαφορετικά, γράφετε το ποσοστό επιτυχίας που νομίζετε ή ξέρετε ήδη ότι έχετε σε αυτές τις αποδόσεις.

 

Στα τρία κουτιά δεξιά του Stake, έχετε την δυνατότητα να γράψετε τρία διαφορετικά ποσοστά. Αυτά θα υπολογίζονται επί του τρέχοντος κεφαλαίου και όχι του αρχικού. Αν θέλετε να ποντάρετε σταθερά ποσό, γράψτε το(το ίδιο, π.χ. 10Ευρώ και στα δύο) στα δύο κουτιά από κάτω. Τα minimum stake και maximum stake. Ο προσομοιωτής θα σας δώσει αποτελέσματα για κάθε ένα απ'τα τρία ποσοστά για να μπορείτε να τα συγκρίνετε πιο εύκολα. Στόχος ειναι να βρείτε μια στρατηγική που θα μεγαλώνει το κεφάλαιό σας όσο γρηγορότερα γίνεται, εξασφαλίζοντας παράλληλα την αποφυγή της χρεωκοπίας. 

 

Πιο κάτω, στο κουτί Funds, γράφετε το αρχικό σας κεφάλαιο.

 

Πατάτε Simulate και πραγματοποιείται η προσομοίωση με τις παραμέτρους που θέσατε.

 
Θα δείτε ένα πίνακα όπως τον παρακάτω. Στον συγκεκριμένο, επειδή ο παίκτης πιάνει αποδόσεις του 1.95 με 57% επιτυχία, θα πάει πολύ καλά. Αν όμως έγραφα αντί για 57%, 50%, τότε μετά από περίπου δύο χιλιάδες στοιχήματα θα ερχόταν η χρεωκοπία. Πειραματιστείτε.

bet-simulator-results.jpg.

Ε-mail με απορίες και παρατηρήσεις στο admin @ antiopap.com

(Θα λάβετε απάντηση μέσα σε 24 ώρες).Ανάληψη από ΑΤΜ με χρεωστική κάρτα Neteller Mastercard 500Ε το 24ωρο

Ανάληψη από ATM με κάρτα Skrill Mastercard. Ξεκινάει από 250ευρώ το 24ωρο

ΑΝΤΙ ΟΠΑΠ 2008-2020 Ιδιοκτησία της Antiopap LTD *+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777

Please publish modules in offcanvas position.